Onze visie

“Palliatieve zorg is een benadering die de levenskwaliteit verbetert van de zorgvrager (en haar of zijn betrokkenen) voor wie genezing niet meer mogelijk is en de levensverwachting beperkt is. Elke zorgverlener draagt verantwoordelijkheid voor de invulling van deze zorg door de preventie en aanpak van lichamelijk, psychologisch, sociaal en spiritueel lijden. De keuzes van de geïnformeerde zorgvrager, die een vertaling zijn van persoonlijke waarden en wensen, vormen het fundamentele uitgangspunt.”

Nieuwsberichten

Ambassadeurs Palliatief Dagcentrum MoederhuisHet palliatief dagcentrum kan rekenen op de cofinanciëring van Kom op tegen Kanker en de steun van de gemeenten van Midden - West - Vlaanderen. Ook een aantal bedrijven uit de regio zorgen voor een financiële ondersteuning.

Een welgemeende dank je wel aan onderstaande bedrijven voor het duwtje in de rug:

 WARME OPROEP !!!
We doen een oproep aan ondernemers uit onze regio om ons palliatief dagcentrum De Kade financieel mee te ondersteunen.

Je kan als onderneming dit waardevol project steunen met een engagement van vijf jaar met een jaarlijkse bijdrage van € 1.000. Hiervoor schrijven we elk jaar een fiscaal attest en een factuur uit.

 

Wil je met jouw onderneming deelnemen aan dit sociaal project en ‘ambassadeur’ worden van het palliatief dagcentrum De Kade?

Meer info bij Dries Messeyne via dries@demantel.net of 0477 352 464

 

Privé personen kunnen zowel onze organisatie De Mantel als het project palliatief dagcentrum financieel ondersteunen. Elke gift is welkom en wordt zinvol besteed.
Voor privé giften vanaf 40 € wordt uiteraard ook een fiscaal attest bezorgd.